Kesätapahtuma 6.-8.8.2021

Mikä on New Wine Kesätapahtuma?

Ylistystä, opetusta ja jumalan läsnäoloa

Elokuun alussa on virtuaalitapahtuma, jonka aikana on koolla myös alueellisia tapaamisia. Ainakin Oronmyllyllä, Jyväskylässä ja Lahdessa. Tarkemmat suunnitelmat valmistuvat askel kerrallaan.

Ohjelman Live -osuuksien ajankohdat näet viereisestä kuvasta. Live -osuudet toteutetaan yhdessä Verkostomedian kanssa. Tapahtuma on Liveton toimittamalla alustalla, jossa tulee olemaan useita seminaareja, jotka voit katsoa sinulle sopivaan aikaan. Joidenkin seminaarien opettajat ovat myös livenä tavattavissa – näiden aikataulu muotoutuu hieman myöhemmin. 

 

Varustavaa opetusta

Opetuksen tavoitteena on varustaa seurakuntia ja seurakuntalaisia elämään todeksi Jumalan valtakunnan periaatteita. Pureudumme Raamattuun. Seminaarit ovat tarjolla sinulle sopivaan aikaan. Seminaareissa esitellään hyviksi koettuja käytännön työkaluja ja käsitellään ajankohtaisia asioita.

Rakastamme lapsia ja heidät on tänäkin vuonna huomioitu kesätapahtumassamme omalla tapahtumallaan!
Lastentapahtuma on nimeltään Riemu ja se on tarkoitettu noin 4-12 -vuotiaille. Viikonlopun aikana on luvassa opetusta, askartelua ja hauskoja tehtäviä ”Henkeä ja elämää” -teeman mukaisesti. Riemun lähetysajat kulkevat aikuistentapahtuman kanssa päällekkäin, mutta ovat hieman lyhyemmät:

Innoittavaa ylistystä

New Wine -kesätapahtumassa ylistyksellä on keskeinen rooli. Ylistyksessä vietämme yhdessä aikaa Jumalan läsnäolossa. Lauluissamme keskitymme korottamaan Kristusta ja kohtaamaan Jumalaa syvällä ja henkilökohtaisella tavalla. Ylistystä tapahtumassa johtavat paikallisseurakunnissa palvelevat ylistyksenjohtajat ja –bändit.

Pyhän Hengen muuttavaa voimaa

Kaikkiin yhteisiin tilaisuuksiin kaikissa ikäryhmissä kuuluu olennaisena osana rukous. Rukouspalvelussa pyrimme soveltamaan opetuksen käytäntöön. Jeesus julisti Jumalan valtakuntaa ja sovelsi sen käytäntöön parantamalla sairaita ja vapauttamalla sidottuja. Rukouspalvelussa pyydämme yksinkertaisesti Pyhää Henkeä tekemään sen mitä kulloinkin tarvitaan. Haluamme antaa yksinkertaisen ja turvallisen mallin rukouspalvelun toteuttamiseksi seurakunnissa.

Neljä tapaa tulla mukaan

Yksin – katsot sen, mitä haluat, vaikkapa laiturilla. 

Yksin yhdessä – katsot yksin, mutta haluat tulla mukaan esim. rukouspalveluun, tai virtuaalialustalla toimiviin keskusteluryhmiin.

Takapihan porukka – tulette porukalla mukaan, ryhmässä on koollekutsuja, joka vastaa porukasta, toimii rukoustilanteen ohjaajana ja on saanut tähän opastuksen NW kesätapahtuman järjestäjiltä. 

Alueryhmä –  yksi tai useampi srk yhdessä, vaikkapa kirkkotilaan kokoontuneena. Täälläkin on koollekutsuja ja näistä kokoontumisista kerrotaan näillä nettisivuilla, mikä mahdollistaa mukaan tulemisen.

Oronmyllyllä kokoonnutaan … lue lisää tästä!

Kun kokoat porukan tai ryhmän, niin ilmoitathan sen laittamalla viestiä sähköpostiin: tapio.satila@newwine.fi

Haluatko tilata kesätapahtuman 2019 äänitteitä?

Vuoden 2019 kesätapahtuma oli jälleen täynnä rakentavaa opetusta niin päälavan tilaisuuksissa, seminaareissa kuin nuorten tapahtumassa. Lähes kaikkien tilaisuuksien opetuksia on mahdollista tilata joko linkinnä sähköpostiisi, muistitikulla tai CD:llä. Tarjolla on myös aikaisempien vuosien ääitteitä.

Täytä äänitetilaus täällä:
https://tinyurl.com/newwine19

Iloisia nuoria
Pinkki ja turkoosi NW kuppi
Kaksi miestä takaapäin
Lastenteltassa
NW2019 lavalla
Kutsu vettenpäälle -kirja