Kesätapahtuma 15.-18.7.2021

Mikä on New Wine Kesätapahtuma?

Lomailua perheen ja ystävien kanssa

New Wine -kesätapahtumaa vietetään Himoksen kesäisissä maisemissa. Himoksella on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Uimaranta ja rantasauna kuuluvat suomalaiseen kesään, niin myös New Wine -tapahtumassa. Eri ikäisille lapsille on laadukasta ohjelmaa aamu- ja iltapäivisin. Päiväohjelmassa on sopivasti väljyyttä, että aikaa jää myös lomailuun.

Varustavaa opetusta

Opetuksen tavoitteena on varustaa seurakuntia ja seurakuntalaisia elämään todeksi Jumalan valtakunnan periaatteita. Aamupäivällä pureudumme Raamattuun. Iltapäivän seminaareissa esitellään hyviksi koettuja käytännön työkaluja ja käsitellään ajankohtaisia asioita.

Innoittavaa ylistystä

New Wine -kesätapahtumassa ylistyksellä on keskeinen rooli. Ylistyksessä vietämme yhdessä aikaa Jumalan läsnäolossa. Lauluissamme keskitymme korottamaan Kristusta ja kohtaamaan Jumalaa syvällä ja henkilökohtaisella tavalla. Ylistystä tapahtumassa johtavat paikallisseurakunnissa palvelevat ylistyksenjohtajat ja –bändit.

Pyhän Hengen muuttavaa voimaa

Kaikkiin yhteisiin tilaisuuksiin kaikissa ikäryhmissä kuuluu olennaisena osana rukous. Rukouspalvelussa pyrimme soveltamaan opetuksen käytäntöön. Jeesus julisti Jumalan valtakuntaa ja sovelsi sen käytäntöön parantamalla sairaita ja vapauttamalla sidottuja. Rukouspalvelussa pyydämme yksinkertaisesti Pyhää Henkeä tekemään sen mitä kulloinkin tarvitaan. Haluamme antaa yksinkertaisen ja turvallisen mallin rukouspalvelun toteuttamiseksi seurakunnissa.

Haluatko tilata kesätapahtuman 2019 äänitteitä?

Vuoden 2019 kesätapahtuma oli jälleen täynnä rakentavaa opetusta niin päälavan tilaisuuksissa, seminaareissa kuin nuorten tapahtumassa. Lähes kaikkien tilaisuuksien opetuksia on mahdollista tilata joko linkinnä sähköpostiisi, muistitikulla tai CD:llä. Tarjolla on myös aikaisempien vuosien ääitteitä.

Täytä äänitetilaus täällä:
https://tinyurl.com/newwine19

Iloisia nuoria
Pinkki ja turkoosi NW kuppi
Kaksi miestä takaapäin
Lastenteltassa
NW2019 lavalla
Kutsu vettenpäälle -kirja