Kesätapahtuma 27.-30.7.2023

Kesätapahtuma 2023 siirtyy kahdella viikolla eteenpäin

Kesätapahtuma 2022 Himoksella oli upea kokemus  ja synnytti jo vahvan odotuksen ensi vuoden kesätapahtumaan, jonka ilmoitimme järjestävämme Himoksella 13.–16.7.2023. Nyt joudumme harmiksemme, meistä riippumattomista syistä, siirtämään tapahtuman ajankohtaa kahdella viikolla.

Olemme lähettäneet sähköpostiviestin toimintaohjeineen kaikille superennakkohintaisen kesälle 2023 lipun ostaneille. Oletuksena kaikki jo myydyt liput ja Himoslomilta varatut majoitukset ovat voimassa uutena ajankohtana.

Mistä on kyse?

New Wine -kesätapahtuma 2023 järjestetään Himoksella torstaista sunnuntaihin 27.–30.7.2023. Ajankohta on siis siirtynyt kahdella viikolla eteenpäin aiemmin ilmoitetusta. 

Tämä johtuu siitä, että käytössämme olevaa päätelttaa ei saada muiden Himoksen tapahtumien tarpeista johtuen pystytetyksi aiemmin varaamallamme viikolla, vaan vasta myöhemmin. Saimme tiedon tästä vasta, kun superennakkolippujen myynti oli jo päätttynyt. Olemme erittäin pahoillamme muutoksen aiheuttamasta vaivasta osallistujillemme! 

Uskomme kuitenkin, että meillä on edelleen hieno mahdollisuus kokoontua seurakuntaperheen yhteiselle lomaviikolle ylistyksen, opetuksen ja Jumalan kohtaamisen merkeissä. Olet tervetullut mukaan!

Mitä minun tulee tehdä?

Jos olet ostanut lippuja superennakkomyynnissä heinä-elokuussa 2022, toimi tilanteesi mukaan:

Ajankohdan muutos sopii minulle, ja olen tulossa mukaan 27.-30.7.23.  

  • Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lippusi kelpaavat ilman toimenpiteitä uutena ajankohtana. 
  • Jos olet varannut mökin Himoslomilta, odota yhteydenottoa Himoslomilta. He sopivat kanssasi varauksen siirtämisestä uuteen ajankohtaan.
  • Jos olet varannut majoituksen joltain muulta palveluntarjoajalta, ole yhteydessä sekä palveluntarjoajaan että Himoslomiin: Himoslomat on luvannut tarjota apua varauksen siirrossa, mutta vastuu siitä on kuitenkin alkuperäisellä varaajalla. 

Ajankohdan muutos ei sovi minulle, enkä ole tulossa mukaan 27.-30.7.23.

  • Lähetä meille peruutuspyyntö tästä. Maksamme takaisin lippujen hinnan ilman peruutuskuluja kuukauden sisällä peruutuspyynnöstäsi. 
  • Jos olet varannut majoituksen Himoslomilta, odota yhteydenottoa Himoslomilta. He sopivat kanssasi varauksen perumisesta ja takaisinmaksusta.
  • Jos olet varannut majoituksen joltain muulta palveluntarjoajalta, ole yhteydessä sekä palveluntarjoajaan että Himoslomiin: Himoslomat on luvannut tarjota apua varauksen perumisessa, mutta vastuu siitä on kuitenkin alkuperäisellä varaajalla. 
    • Himoslomien asiakaspalvelu puh. +358 20 711 9200, himoslomat(a)himoslomat.fi

En tiedä vielä, sopiiko muutos minulle.

  • Voit peruuttaa superennakkohintaisen lippusi milloin tahansa ennen kesätapahtuman 2023 alkua 27.7. 
  • Jos peruutat superennakkohintaisen lippusi nyt, mutta muutat myöhemmin suunnitelmiasi ja haluatkin osallistua, voit ostaa uuden lipun normaalein peruutusehdoin sitten, kun lipunmyynti aukeaa talvella 2023. 

Pahoittelemme vielä kerran muutoksen aiheuttamaa vaivaa, mutta toivomme tapaavamme sinut kesätapahtumassa heinäkuun viimeisellä viikolla, tai jossain muussa tapahtumassamme vuoden aikana!

Mikä on New Wine Kesätapahtuma?

Ylistystä, opetusta ja jumalan läsnäoloa

Ensi kesänä kokoonnumme jälleen Himokselle New Wine -kesätapahtumaan! Tapahtuma järjestetään tälläkin kertaa hybriditapahtumana. Parhaimman annin ohjelmasta saat tulemalla itse paikan päälle, mutta päätilaisuuksia ja suurinta osaa seminaariohjelmista voi seurata myös verkon välityksellä.

Lähinnä tapahtumapaikkaa sijaitsevat mökit varataan ensin, joten jos tiedät tarvitsevasi majoitusta, kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä Himoslomiin.

Varustavaa opetusta

Opetuksen tavoitteena on varustaa seurakuntia ja seurakuntalaisia elämään todeksi Jumalan valtakunnan periaatteita. Pureudumme Raamattuun. Seminaarit ovat tarjolla sinulle sopivaan aikaan. Seminaareissa esitellään hyviksi koettuja käytännön työkaluja ja käsitellään ajankohtaisia asioita.

Lasten ja nuorten tapahtumat

New Wine -kesätapahtumaa ei tehdä vain aikuisille, vaan myös lapsille ja nuorille eri ikäryhmissä. Tavoitteemme on, että koko perhe voi saapua Himokselle viettämään kesälomaa, virkistyä hengellisesti, oppia uutta ja löytää uusia ystäviä. 

Lasten- ja nuortentapahtumiin saa lippuja verkkokaupastamme, kunhan se avautuu kevään 2023 aikana. Huomaathan, että lastenohjelmiin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten liput kannattaa ostaa hyvissä ajoin.

Innoittavaa ylistystä

New Wine -kesätapahtumassa ylistyksellä on keskeinen rooli. Ylistyksessä vietämme yhdessä aikaa Jumalan läsnäolossa. Lauluissamme keskitymme korottamaan Kristusta ja kohtaamaan Jumalaa syvällä ja henkilökohtaisella tavalla. Ylistystä tapahtumassa johtavat paikallisseurakunnissa palvelevat ylistyksenjohtajat ja –bändit.

Pyhän Hengen muuttavaa voimaa

Kaikkiin yhteisiin tilaisuuksiin kaikissa ikäryhmissä kuuluu olennaisena osana rukous. Rukouspalvelussa pyrimme soveltamaan opetuksen käytäntöön. Jeesus julisti Jumalan valtakuntaa ja sovelsi sen käytäntöön parantamalla sairaita ja vapauttamalla sidottuja. Rukouspalvelussa pyydämme yksinkertaisesti Pyhää Henkeä tekemään sen mitä kulloinkin tarvitaan. Haluamme antaa yksinkertaisen ja turvallisen mallin rukouspalvelun toteuttamiseksi seurakunnissa.

Tule mukaan!

Seuraa kesätapahtumaan ja muuhun toimintaamme liittyvää tiedotusta some-kanavissamme ja tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi.

Lähde mukaan tekemään kesätapahtumaa! Tarvitsemme ensi vuodellekin suuren joukon vapaaehtoisia tiimeihin toteuttamaan lastenohjelmia, rakentamaan virtuaalitapahtumaa, vastaamaan turvallisuudesta, liikenteenohjauksesta ja ensiavusta, hoitamaan infopistettä jne. Tiimiläiseksi ilmoittautuminen avautuu kevään aikana.

Osta oma lippusi tapahtumaan, kun lippukauppa avautuu kevään aikana.

Iloisia nuoria
Pinkki ja turkoosi NW kuppi
Kaksi miestä takaapäin
Lastenteltassa
NW2019 lavalla
Kutsu vettenpäälle -kirja