Kesätapahtuma 10.-14.7.2024

Mikä on New Wine Kesätapahtuma?

Ylistystä, opetusta ja jumalan läsnäoloa

Ensi kesänä kokoonnumme jälleen Himokselle New Wine -kesätapahtumaan! Tapahtuma järjestetään tälläkin kertaa hybriditapahtumana. Parhaimman annin ohjelmasta saat tulemalla itse paikan päälle, mutta päätilaisuuksia ja suurinta osaa seminaariohjelmista voi seurata myös verkon välityksellä.

Lähinnä tapahtumapaikkaa sijaitsevat mökit varataan ensin, joten jos tiedät tarvitsevasi majoitusta, kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä Himoslomiin.

Varustavaa opetusta

Opetuksen tavoitteena on varustaa seurakuntia ja seurakuntalaisia elämään todeksi Jumalan valtakunnan periaatteita. Pureudumme Raamattuun. Seminaarit ovat tarjolla sinulle sopivaan aikaan. Seminaareissa esitellään hyviksi koettuja käytännön työkaluja ja käsitellään ajankohtaisia asioita.

Lasten ja nuorten tapahtumat

New Wine -kesätapahtumaa ei tehdä vain aikuisille, vaan myös lapsille ja nuorille eri ikäryhmissä. Tavoitteemme on, että koko perhe voi saapua Himokselle viettämään kesälomaa, virkistyä hengellisesti, oppia uutta ja löytää uusia ystäviä. 

Lasten- ja nuortentapahtumiin saa lippuja verkkokaupastamme, kunhan se avautuu kevään aikana. Huomaathan, että lastenohjelmiin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten liput kannattaa ostaa hyvissä ajoin.

Innoittavaa ylistystä

New Wine -kesätapahtumassa ylistyksellä on keskeinen rooli. Ylistyksessä vietämme yhdessä aikaa Jumalan läsnäolossa. Lauluissamme keskitymme korottamaan Kristusta ja kohtaamaan Jumalaa syvällä ja henkilökohtaisella tavalla. Ylistystä tapahtumassa johtavat paikallisseurakunnissa palvelevat ylistyksenjohtajat ja –bändit.

Pyhän Hengen muuttavaa voimaa

Kaikkiin yhteisiin tilaisuuksiin kaikissa ikäryhmissä kuuluu olennaisena osana rukous. Rukouspalvelussa pyrimme soveltamaan opetuksen käytäntöön. Jeesus julisti Jumalan valtakuntaa ja sovelsi sen käytäntöön parantamalla sairaita ja vapauttamalla sidottuja. Rukouspalvelussa pyydämme yksinkertaisesti Pyhää Henkeä tekemään sen mitä kulloinkin tarvitaan. Haluamme antaa yksinkertaisen ja turvallisen mallin rukouspalvelun toteuttamiseksi seurakunnissa.

Tule mukaan!

Seuraa kesätapahtumaan ja muuhun toimintaamme liittyvää tiedotusta some-kanavissamme ja tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi.

Lähde mukaan tekemään kesätapahtumaa! Tarvitsemme ensi vuodellekin suuren joukon vapaaehtoisia tiimeihin toteuttamaan lastenohjelmia, rakentamaan virtuaalitapahtumaa, vastaamaan turvallisuudesta, liikenteenohjauksesta ja ensiavusta, hoitamaan infopistettä jne. Tiimiläiseksi ilmoittautuminen avautuu kevään aikana.

Osta oma lippusi tapahtumaan, kun lippukauppa avautuu kevään aikana.

Iloisia nuoria
Pinkki ja turkoosi NW kuppi
Kaksi miestä takaapäin
Lastenteltassa
NW2019 lavalla