NW -Lahjoitukset

Tue toimintaamme

Tuki tiimiläiskuluihin

NW Himos 21 tapahtuman olennaisena osana on lastentapahtumat, joihin tarvitaan paljon tiimiläisiä. Tiimiläiset saavat majoituksen ja…

Tuki tiimiläiskuluihin

NW Himos 21 tapahtuman olennaisena osana on lastentapahtumat, joihin tarvitaan paljon tiimiläisiä. Tiimiläiset saavat majoituksen ja vapautuksen lipun ostamisesta. Lahjoita näihin, kiitos!!

10,00
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00€

Järjestelypäällikkö

New Wine työstä iso osa tehdään vapaaehtoispohjalta. Jotta tämä onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla tarvitsemme myös palkattua…

Onnistuimme yhdessä

Järjestelypäällikkö

New Wine työstä iso osa tehdään vapaaehtoispohjalta. Jotta tämä onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla tarvitsemme myös palkattua henkilöstöä, kuten kesätapahtuman järjestelypäällikön. Tästä voit lahjoittaa varoja henkilöstökuluihin.

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00€

Poliisihallitus on myöntänyt New Wine Finland ry:lle rahankeräysluvan RA/2020/380. Lupa on voimassa 7.4.2020 – 6.4.2021 koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Rahankeräyksellä kerättyjä varoja käytetään New Wine -työn levittämiseen ja kehittämiseen. Tällä tarkoitetaan alueellisia tapahtumia, tapaamisia ja vertaismentorointia. Varoja käytetään kesätapahtuman henkilöstö– ja markkinointikuluihin, tapahtumien kuluihin ja tapahtumissa tarvittavien tarvikkeiden hankintaan. Varat on tarkoitus käyttää kahden vuoden kuluessa.

Tutustu rekisteriselosteeseemme.