Tervetuloa NW Riemu -perheleirin leirikeskukseen!

Tämä nettisivu on leirikeskus, jonka kautta pääset leirillä liikkumaan paikasta toiseen. Ajallaan pääset täällä katsomaan opetukset, tutustumaan juontajiin sekä osallistumaan kanaviin ja yhteisiin kisoihin. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan New Wine Finlandin ensimmäiselle virtuaalileirille!

 

Osta Riemu-leiripaketti!

Tämä sivu on leirin ajan suljettu ulkopuolisilta. Tarvitset leirille osallistumiseen leiripaketin, joka sisältää salasanan tälle sivulle sekä tarvittavat fyysiset materiaalit.

Nettikaupassa on myynnissä yhden ja kahden henkilön materiaalipaketteja. Osta pakettisi viimeistään 8.6.2020 ja varmistat osallistumisesi leirille. Tämän jälkeen myynnissä on yhden hengen materiaalipaketteja niin kauan kuin tavaraa riittää.

Leirin ajankohta on keskiviikosta perjantaihin 8-10.7.2020 ja se sopii noin 5-13-vuotiaille. Opetuksia on kolmen eri tasoisia, ja jokaisen kanavan kuvauksesta voit erikseen lukea millaiselle kohderyhmälle se on ensisijaisesti suunniteltu. On hyvä huomioida, että etenkin leirin pienimmät kaipaavat aikuisen apua ohjelman aikana. 

Toteutuspaikkoina ovat virtuaalimaailma ja lasten oma lähiympäristö (koronaviruksen sallimissa rajoissa). Virtuaalimaailmassa leiriläiset pääsevät juttelemaan toistensa ja leirin vetäjien kanssa. 

Koska kyseessä on perheleiri, emme ole unohtaneet perheiden aikuisia. Leirille osallistuville aikuisille on luvassa luentoja ja aikuisten nurkka, jossa voi keskustella muiden leiriläisten vanhempien kanssa.

Ohjelma

Keskiviikko

10:00

AamuRiemu

Haaste

14:00

K

A

LIVE

N

LIVE

a

LIVE

v

LIVE

a

LIVE

t

LIVE

Torstai

10:00

AamuRiemu

Haaste

14:00

K

A

LIVE

N

LIVE

a

LIVE

V

LIVE

a

LIVE

t

LIVE

Perjantai

10:00

AamuRiemu

Haaste

14:00

LoppuRiemu

Aikuiset

18:00

Seminaari

N.N.

18:00

Seminaari

N.N.

Aikuisten nurkka

Liity FB -keskusteluryhmään

Tutustu jo ennen leiriä

Leiriläiselle

Sitoudun noudattamaan leirin sääntöjä.

Huoltajalle

Mitä perheleiri tarkoittaa vanhemmalle?

Yhteystiedot

lastentapahtuma@newwine.fi