Tiedote 17.8.2022

New Wine Finland ry

Jukka Jämsén

Suomen New Wine palkkaa toiminnanjohtajan

Kymmenet ihmiset Suomen New Wine -johtajistossa ja -verkostoissa ovat vuosia tehneet työtä, enimmäkseen oman toimensa ohella, paikallisten seurakuntien ja yhteisöjen varustamiseksi. Johtajistossa on myös vuosia etsitty oikeaa aikaa ja tapaa panostaa tähän työhön palkkaamalla henkilöstöä, jolle olisi mahdollista antaa pääosa ajastaan New Wine -työhön. 

Syksyllä 2022 otamme askeleen tätä kohti palkkaamalla toiminnanjohtajaksemme Jukka Jämsénin, joka hoitaa tehtävää osa-aikaisena syys–marraskuussa ollessaan virkavapaalla vakituisesta työstään. Keräämme syksyn aikana kannatusrengasta, jonka suuruus ratkaisee, voidaanko jo vakiintuneen vuosittaisen kesätapahtuman henkilöstön lisäksi palkata jatkossakin toiminnanjohtaja ja mahdollisesti muitakin työntekijöitä.

Toiminnanjohtajana Jukka rakentaa ja vahvistaa yhteistyöverkostoja ja alueverkostoja kouluttaen ja varustaen New Wine -perheyhteisöä yhdessä johtajiston ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Rohkaisemmekin seurakuntia ja yhteisöjä ottamaan yhteyttä suoraan Jukkaan (yhteystiedot alla) ja kutsumaan häntä vierailulle tätä varten! 

Samalla haastamme sekä yhteisöjä että yksilöitä, jotka kantavat New Winen näkyä seurakuntien ja yhteisöjen uudistumisesta ja uusien synnyttämisestä sekä kaikkien Jeesuksen seuraajien varustamisesta elämään ja palvelemaan Pyhän Hengen voimassa: liity mukaan kuukausilahjoittajaksi mahdollistamaan näyn laajenemista Suomessa! 

Kesätapahtumassa kerätty rahalahja ja johtajiston ja monien muiden sitoutuminen kuukausilahjoittamiseen kertoo meille siitä, että näyn kantajia on paljon ja heidän sydämensä on auki kukkaroa myöten. Lähdemmekin liikkeelle rohkeasti uskoen, että New Winen arvoille ja näylle on tilausta Suomessa ja että meitä kantaa koko NW-perheen rukous: Tulkoon Sinun valtakuntasi!

Yhteystiedot: