Tiedote 9.12.2021

New Wine Finland ry

Jukka Jämsén

Jukka Jämsén Suomen New Winen johtajaksi

New Wine Finland ry on valinnut vuosikokouksessaan 3.12.2021 puheenjohtajakseen Jukka Jämsénin. Luottamustehtävässään Jukka vetää työskentelyä New Wine -johtajistossa, joka vastaa Suomen New Winen toiminnasta. Jukka Jämsén on vaimonsa Kirsin kanssa ollut mukana Suomen New Winen johtajistossa sen alusta 1990-luvulta asti ja on tullut tutuksi sekä New Wine -kesätapahtumassa että vastuunkantajaretriiteissä, joiden toiminnasta hän on vastannut alusta asti. 

– New Wine on tarkoittanut minulle ja Kirsille levollista ja avaraa ihmissuhdeverkostoa, joka on avannut innostavia yhteyksiä maailmanlaajaan Jeesuksen seuraajien joukkoon. Sen käytännöllinen näkemys Raamatun ja Pyhän Hengen tasapainosta on rohkaissut meitä omissa tehtävissämme, toteaa Jukka Jämsén. 

Jukan valinta on luonnollinen jatkumo Suomen New Winen elämässä ja toiminnassa. Viideksi vuodeksi puheenjohtajan tehtäviin lupautunut Mika Kilkki aloitti johtajana joulukuussa 2016 edellisen johtajan Simo Lintisen äkillisen poismenon jälkeen. Mika ja Tiina Kilkki ovat olleet mukana Suomen New Winen toiminnassa sen alusta asti, kantaen runsaasti vastuuta muun muassa kesätapahtumasta yhdessä perustamansa Jyväskylän KohtaamisPaikka-yhteisön kanssa. Mikan puheenjohtajuuskaudella aloitettiin verkossa toteutettavat vastuunkantajien kokoontumiset, minkä siivittämänä myös alueelliset NW-verkostotapaamiset saivat paljon uutta virtaa. 

– New Winen perheyhteys on ollut ja on edelleen meille tärkeää, vaikka johtamisvastuu onkin aika siirtää nuoremmille. Voin jättää johtajuuden hyvillä mielin, sillä Jukka kantaa NW-näkyä ja hänen johdollaan verkosto voi vahvistua edelleen. Olen iloinen myös siitä, että olemme saaneet johtajistoon useita nuorempia jäseniä, mikä tuo jatkuvuutta, kertoo Mika Kilkki. 

Suomen New Wine -johtajisto kiittää koko New Wine -perheen puolesta Mika ja Tiina Kilkkiä vuosien esikuvallisesta uskollisuudesta ja vastuullisuudesta NW-työssä seurakuntien ja niiden vastuunkantajien hyväksi!

Vuosikokous valitsi yhdistyksen hallitukseen toimintakaudelle 2021-22 Jukka Jämsénin lisäksi Tapio Sätilän, Heikki Niittylän, Suvi Kankkusen (varapj.), Mikko Matikaisen ja varajäseneksi Pekka Valmarin. Johtajistoon liitettiin Heikki Niittylä, Jenni ja Petteri Kangasluoma sekä Petra ja Miika Hämäläinen. 

Tulevana vuonna Suomen New Wine jatkaa vastuunkantajien tukemista verkkotapaamisissa ja koko seurakuntaperheen varustamista kesätapahtumassaan Himoksella 13.-17.7.2022.