Tue New Wine -työtä taloudellisesti

 

New Wine -verkosto toimii ympäri vuoden varustaen, rohkaisten ja tukien seurakuntia, yhteisöjä sekä yksittäisiä kristittyjä. Toiminnan mahdollistavat yksityiset lahjoittajat. Kutsumme sinut mukaan tähän joukkoon!

Voit aloittaa ja lopettaa kuukausilahjoittamisen koska tahansa ilman eri ilmoitusta. Vastuullista suunnitteluamme vuodelle 2023 kuitenkin helpottaa, jos pystyt ilmoittamaan sitoumuksestasi tällä lomakkeella mahdollisimman pian, viimeistään lokakuun alkuun mennessä. Myöhemminkin olet luonnollisesti tervetullut mukaan, samoin kertalahjoittajana. 

Lomake on puhtaasti suunnitteluamme varten; emme seuraa saapuneita lahjoituksia tämän ilmoituksen perusteella emmekä lähetä laskuja tai muistutuksia.

 

Voit lahjoittaa pankkitilille

 

Tee tilisiirto tilille FI72 5680 0020 5059 43. Maksun saaja on New Wine Finland ry. Käytä viitettä 3007 henkilöstökuluihin ja viitettä 2008 muuhun New Wine -toimintaan.

Säännölliset lahjoitukset (vaikka pienemmätkin) auttavat toiminnan suunnittelua ja toimintaa pitkäjänteisesti. Rohkaisemme tekemään verkkopankkiisi kuukausittain toistuvan maksun edellä mainituilla viitteillä.

 

Voit käyttää MobilePaytä

 

Voit lahjoittaa MobilePay-sovelluksella. Käytä numeroa 82345 NW-työlle ja numeroa 69889, kun haluat lahjoittaa henkilöstökuluihin.

 

 

 

Voit lahjoittaa korttimaksuna

Klikkaa kuvaa.

 

Tuki NW-työlle

NW kesätapahtuman, aluetyön ja vierailujen mahdollistaminen synnyttää kuluja. Kun haluat olla auttamassa, lahjoita näihin, kiitos!!

Tuki NW-työlle

NW kesätapahtuman, aluetyön ja vierailujen mahdollistaminen synnyttää kuluja. Kun haluat olla auttamassa, lahjoita näihin, kiitos!!

20,00
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 20,00€

Henkilöstökulut

New Wine työstä iso osa tehdään vapaaehtoispohjalta. Jotta tämä onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla tarvitsemme myös palkattua…

Henkilöstökulut

New Wine työstä iso osa tehdään vapaaehtoispohjalta. Jotta tämä onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla tarvitsemme myös palkattua henkilöstöä, kuten kesätapahtuman järjestelypäällikön. Tästä voit lahjoittaa varoja henkilöstökuluihin.

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 20,00€

 

 

Kiitos, että olet mukana tekemässä ja kehittämässä New Wine Finlandin toimintaa.

Poliisihallitus on myöntänyt New Wine Finland ry:lle rahankeräysluvan RA/2021/598. Lupa on voimassa 7.5.2021 alkaen toistaiseksi. Rahankeräyksellä kerättyjä varoja käytetään New Wine -työn levittämiseen ja kehittämiseen, tapahtumien ja puhujatilaisuuksien avulla. Varoja käytetään toiminnasta aiheutuviin henkilöstö- ja markkinointikuluihin, tapahtumien kuluihin ja tapahtumissa tarvittavien tarvikkeiden hankintaan.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.