Tue New Wine -työtä taloudellisesti

New Wine -verkosto toimii ympäri vuoden varustaen, rohkaisten ja tukien seurakuntia, yhteisöjä sekä yksittäisiä kristittyjä. Toiminnan mahdollistavat yksityiset lahjoittajat. Kutsumme sinut mukaan tähän joukkoon!

Voit aloittaa ja lopettaa kuukausilahjoittamisen koska tahansa ilman eri ilmoitusta. Toimintamme suunnittelua kuitenkin helpottaa, jos voit ilmoittaa sitoumuksestasi tällä lomakkeella. Lomake on puhtaasti suunnitteluamme varten; emme seuraa saapuneita lahjoituksia tämän ilmoituksen perusteella emmekä lähetä laskuja tai muistutuksia.

Voit lahjoittaa pankkitilille

Tee tilisiirto tilille FI72 5680 0020 5059 43. Maksun saaja on New Wine Finland ry. Käytä viitettä 3007, kun haluat lahjoittaa henkilöstökuluihin ja viitettä 2008 muuhun New Wine -toimintaan.

Säännölliset lahjoitukset, pienetkin, auttavat toiminnan suunnittelua ja toimintaa pitkäjänteisesti. Rohkaisemme tekemään verkkopankkiisi kuukausittain toistuvan maksun edellä mainituilla viitteillä.

Voit käyttää MobilePaytä

Käytä lyhytnumeroa 69889, kun lahjoitat New Wine -henkilöstökuluihin.

Käytä lyhytnumeroa 82345, kun lahjoitat New Wine -toimintaan.

 

Yhteisön kolehdin tai rahalahjan tilitys pankkitilille

Tehkää tilisiirto tilille FI72 5680 0020 5059 43. Maksun saaja on New Wine Finland ry. Kirjatkaa viestikenttään selitys, esimerkiksi kolehti sunnuntailta xx.xx.202X

Kiitos, että olet mukana tekemässä ja kehittämässä New Wine Finlandin toimintaa.

Poliisihallitus on myöntänyt New Wine Finland ry:lle rahankeräysluvan RA/2021/598. Lupa on voimassa 7.5.2021 alkaen toistaiseksi. Rahankeräyksellä kerättyjä varoja käytetään New Wine -työn levittämiseen ja kehittämiseen tapahtumien ja puhujatilaisuuksien avulla. Varoja käytetään toiminnasta aiheutuviin henkilöstö- ja markkinointikuluihin, tapahtumien kuluihin ja tapahtumissa tarvittavien tarvikkeiden hankintaan.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Anteliaisuus

Videolla Tapio Sätilä perustelee lahjoittamista jumalallisella ominaisuudella: anteliaisuudella. Video on ote kesältä 2023.